留学レポート - 海外→日本留学

【タイ】ランシット高校より - Time -

This is introduction of Thailand. Let's start.
Thailand has 3 seasons, summer,winter, and rainy season.
But it's hot every day.
Thai is a very hot country ,avg temperature is 35℃.
Thai food is very delicious, but it's very spicy.
Tomyam and Somtam is my favorite.
Every day after school, my friends and I go to eat Somtam,
It's very delicious.
Thai people like cold drinks, because Thai is a hot country.
From my house to school is about 10 minutes.
Every day I go to school by bike.

Time (Satit Bilingual School of Rangsit University, Thailand)

これはタイのしょうかいです。じゃ、はじめましょう。
タイはきせつが3つあります。春と雨季と夏です。でも、毎日あついです。
でも、毎日あついです。
タイはすごくあついくにです。35℃くらいです。
タイのたべものはおいしいです。でもだいたいからいです。
トムヤムとソムタムが いちばんすきです。
タイでぼくはともだちとまいにちソムタムやへいきます。
すごくおいしいです。
タイののみものはつめたいです。つめたいのみものはぜんぶいい、タイはあついからです。
ぼくの学校からうちまでは10分だけです。
ぼくはまいにち自転車で学校へ行きます。

タイム(ランシット高校/タイ)

高校2年2組との集合写真
    書道授業