留学レポート - 日本→海外留学

【オーストラリア】セントアロイシャスより - T.W -

アデレードに来て2週間が経ちました。もう2週間なのか、まだ2週間なのか、語学学校やホストファミリーにも慣れ、とても楽しい生活を送っています。まだ、今は通学路や通学トラムで聞こえてくる英語が、音としてしか聞き取れません。一つでも多くの単語を覚え、1日でも早く英語が英語として聞き取れるように頑張りたいです。ホストファミリーは会話だけでなく、アドバイスもくれ、いろいろな場所に連れて行ってくれるとても素敵な方々です。毎日英語を聞くことに精一杯なので大変ですが、今日よりも明日、たくさん話せるよう一日一日成長できるよう頑張っています。

T.W(セントアロイシャス/オーストラリア)

Adelaide is very good and beautiful. People are kind. My host mother is Sri Lankan so I eat Sri Lankan dishes every day. They are very tasty. And my host father plays the guitar in a band so my host mother and I went to their concert. He is very cool!
This week I got a 12-colored pencil set from my class teacher because I was chosen Student of the Week by my class teacher. I was so happy.

T.W (St. Aloysius College, Australia)

• 画像