留学レポート - 日本→海外留学

【カナダ】ウェスト・バンクーバー・セカンダリーより - K.D -

僕は10月25日からウエストバンクバーに留学しています。
日本とは違いカナダは多文化国なので様々な文化があり、とても驚いています。
また、町並みなども東京とは違い緑が多かったり、家と家の間隔が広かったり住宅街の中に犬と散歩できるコースがあり、人と自然との距離が近く感じました。
学校では当然すべての授業が英語で行われており理解するのが大変です。しかしどのクラスメートもとても親切なので助けてくれます。
また、中には『こんにちは』などの日本語を知っている人もいて、そういう時は盛り上がったりして、楽しみながら生活しています。
残りの時間を有意義に使い充実した日々にしたいと思います。

K.D(ウェスト・バンクーバー・セカンダリー/カナダ)

I have been studying English at West Vancouver Secondary School since October 25th. I am very surprised by the differences between Japanese and Canadian culture. For example, they don`t get angry, even if I use my computer, eat, or drink during class. Canadian drivers are very kind because when I'm walking and I come to a crosswalk, the cars stop for me so I can cross the road. I want to learn more about culture in other countries using the remaining time I have here.

K.D (West Vancouver Secondary School, Canada)

• 画像