留学レポート - 日本→海外留学

【カナダ】ウェスト・バンクーバー・セカンダリーより - K.Y -

いよいよ10ヶ月留学も終盤にかかってきました。学校生活や友達との交友も深まり、とても充実した留学生活を送っています。
カナダに来た当初に比べ、小さい挑戦を重ね少しずつ自信を持って意思を伝えられるようになりました。
5月はビクトリアデーというカナダの祝日があったり、友達の誕生日パーティーをしたり、たくさん思い出ができました。ホストファミリーとの会話も以前に比べ、交流や一緒に出かける機会が増えてとても充実しています。

残り1ヶ月弱の留学生活を悔いのないように、思い出を作り、海外でしかできないことを学び、吸収したいと思います。

K.Y(ウェスト・バンクーバー・セカンダリー/カナダ)

I have been staying in Canada for 10 months. I'm having a good time with my friends and host family. In May, I went out with my host family on Victoria Day, and I held a birthday party for my friend. I can express what I want to say better now than compared with the beginning. Also, I can talk to many people confidently. I'll try to learn as much as I can about things that I can only learn in Canada.

K.Y (West Vancouver Secondary School, Canada)

• 画像