留学レポート - 日本→海外留学

【ニュージーランド】タカプナグラマースクールより - Y.N -

こちらについて2週間くらい経ちましたが、まだ授業を難しく感じます。しかし知っている単語が増えていくにつれ、少しずつわかるようになってきました。
週末はフードショーなどにいったりしました。知らない物や事が知れて良かったです。
学校生活はかなり不安でした。しかし私が頑張って話しかけると、皆さんが一生懸命聞いてくださるので少しずつ不安は消えてきました。
学校でスマートフォンを使ってもいい授業があり、とても驚きましたが、実際に使ってみるととても便利に感じました。

Y.N(タカプナグラマースクール/ニュージーランド)

It has been two weeks since I came here. I feel that classes are difficult for me. I went to a food show on the weekend. I think that it was very nice. I was worried about school life, but it is okay because everyone is very kind. Sometimes I can use my smartphone in class. I feel it is so useful.

Y.N (Takapuna Grammar School, New Zealand)

• 画像