留学レポート - 日本→海外留学

【カナダ】ウェスト・バンクーバー・セカンダリーより - S.H -

カナダのウエスト・バンクーバー・セカンダリーに現在留学中の生徒から留学レポートが届きましたのでご紹介します。

カナダに着いてから2週間がたちました。
こっちでの生活にだんだん慣れてきました!学校ではたくさんの外国人の友達ができました!
カナダは移民の国と呼ばれていますが本当にいろんな国の人が学校に通っていてびっくりしました!
外国人と会話するのは簡単ではないですがとても楽しいです。
ホストファミリーはみんな優しくてすごく居心地がいいです。ホストシスターはとてもやさしくてかわいいです!ホストブラザーはおしゃべりが大好きですごく面白いです!ご飯もとっても美味しいです!
残りの留学生活もいろんなことに一生懸命取り組み、頑張りながら楽しみたいと思います。
カナダの人たちはとても親切です。私はカナダが大好きです。

S.H(ウェスト・バンクーバー・セカンダリー/カナダ)

I have passed two week from arriving in Canada.
I've been getting accustomed to life in here! I have made many foreign friends at school!
Canada is called a country of immigrants, but I was really surprised that people from various countries really attended school!!
It's not easy to talk with foreigners, but it's very fun!
The host family is kind and very comfortable. My host sister is so cute and kind!
My host brother is really talkative and funny! Meal is also very delicious!
I would like to have fun while trying hard on various thing, doing the rest of my study abroad life.
Canadians are very kind!! I love Canada!!!!

S.H (West Vancouver Secondary School, Canada)

• 画像