留学レポート - 日本→海外留学

【オーストラリア】セントアロイシャスカレッジより - R.K -

私は、オーストラリアのセントアロイシャスというところに留学しています。オーストラリアは、昼間は暖かいですが、朝と夜はとても寒いです。
学校では、たくさんの友達と楽しく過ごしています。授業は、数学や地理などの問題を英語で理解できることが とても楽しいです。
私のホストファミリーはとても優しいです。毎日のようにビーチやショッピング、ディナーなど、様々な場所に連れて行ってくれます。また、分かりやすい英語で沢山話しかけてくれるので、毎日楽しく英語を学べています。日本語を教えることもあります。
英語でのコミュニケーションにも慣れ、毎日楽しく過ごしています。

R.K(セントアロイシャスカレッジ/オーストラリア)

I'm studying in Australia. Australia's daytime is warm, but mornings and nights are very cold. At school, I enjoy school life with my many friends. I'm glad when I understand questions in English. My host family is very kind. I go to all kinds of places every day. I'm spoken to in simple English so it is easy to understand. I'm having a wonderful time every day!!

R.K (St. Aloysius College, Australia)

• 画像