留学レポート - 日本→海外留学

【ニュージーランド】タカプナグラマースクールより - K.W -

ニュージーランドのタカプナ・グラマーに現在留学中の生徒から留学レポートが届きましたのでご紹介します。

ニュージーランドに到着してから2週間が経ちました。ようやくこちらの生活に慣れ、毎日充実した日々を送っています。学校ではたくさんの国の人とたくさん話し、刺激のある高校生活を過ごしています。まだ英語には慣れず授業や友人の話が理解できないことがほとんどですがみんなとても優しいので分かるまで丁寧に説明してくれます。ニュージーランドは今夏なので最近はよく海水浴をしに海へホストファミリーや一緒に住んでいるほかの留学生と行ったりしています。これからも前向きに英語の学習に取り組み、この約一年間を有意義に、そして悔いの残らないように頑張りたいです。

K.W(タカプナグラマースクール/ニュージーランド)

2weeks has passed since I came to New Zealand.I got used to life, I feel fulfilled every day.I talk a lot of foreigners at school, I'm spendingexciting days! But, I don't get used English so I can'tunderstand classes and my friend but everyone isvery kind so teach me until I understand.It's summer in New Zealand, I often go swimmingwith my host family and other international students.I will keep studying English positively, and I want do my best so that I will not regret.

K.W (Takapuna Grammar School, New Zealand)

• 画像